ΑΠΟΨΗ: Η Κρήτη και η δυναμική της εντός των…ρινγκ!

Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Αθλητές από το Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα, μετέχουν σε διοργανώσεις και ολοένα φέρνουν περισσότερες νίκες, αλλά και καλές εμφανίσεις.

Παρουσίες οι οποίες, ακόμη κι όταν δε συνοδεύονται από πρώτες θέσεις, φανερώνουν τα βήματα προοδου που γίνονται στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων σε τοπικό επιπεδο.

Πλέον κανείς δεν μπορεί να πει πως η Κρήτη δεν έχει μπει στο χάρτη των δυνατών περιοχών, με παρουσία και καλή παραγωγή παιχτών.

Τα ταλέντα δεν περισσεύουν κι αυτό το γνωρίζουν οι δάσκαλοι των μαχητικων αθλημάτων του νησιου. Με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει και με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που πλέον διαθέτουν όλα τα γυμναστήρια και οι σχολές, υπαρχει πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη και ακόμη μεγαλύτερη αξιοποίηση των παιδιών που διψούν να μπουν στον κόσμο των μαχητικων αθλημάτων και – γιατί όχι- να διακριθούν και να φέρουν κύπελλα και μετάλλια, ανεβάζοντας την Κρήτη στο πρώτο σκαλί του βάθρου!

Χαίρε λοιπόν σε όλους όσους μάχονται να φέρουν στο νησί μας πολλές σπουδαίες διακρίσεις στο μέλλον!

Υ.Γ. Και αν αναρωτιέστε τη σχέση της φωτογραφίας εξωφύλλου, αρκεί να ακούσετε το νέο τραγούδι των iron maiden που έχει τίτλο «empire of the clouds», γιατί η Κρήτη θα μπορουσε να γίνει κάποια στιγμή μια τέτοια…αυτοκρατορία στον κόσμο των μαχητικών σπορ

Α.Κ.