Νέα δηλωση Κλωνάρη προς τον Λέων- «Ψήνεται» η μεταξύ τους αναμέτρηση

Mεσα από το Greekfighter.gr o Μανόλης Κλωνάρης δίνει νεα απάντηση στον Κώστα Λέων. Μέσα από το μπαράζ δηλώσεων που έχουν γίνει, διαπιστώνει κανείς πως πλέον η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι «προ των πυλών» και αυτό που μένει να δούμε είναι πότε και που θα γίνει ο αγώνας!

Ο κ. Κλωνάρης έστειλε την παρακάτω δήλωση, την οποία μεταφέρουμε αυτούσια:
«Λεει ο Κώστας Λεων πως τα κάνω όλα για το «φαίνεσθαι».. Να του θυμίσω πως εγώ ήμουν αυτός που έβαλε στους πρωτους αγώνες τους αθλητές του, εγώ ήμουν αυτός που τον παρότρυνε να φύγει απ το γυμναστήριο που δίδασκε χωρίς σάκους και να ανοίξει δική του σχολή, εγώ τον έβαλα στην Ομοσπονδία που ανήκει ακόμα, εγώ τον έφερα σε επαφή με τον δάσκαλο του Κωνσταντόπουλο Αλέκο και με όσους δασκάλους και αθλητές έφερα απ την Αθήνα…
Ας θυμίσω και στον κόσμο πως ο Λεων έχει μόνο 5 αγώνες στο kickboxing ενας εκ των οποίων είναι επαγγελματικός (γυμνά καλάμια)… Σε αντίθεση με εμένα που εχω 21 επαγγελματικούς μόνο… Δεν θα δεχόμουν εγώ ως δάσκαλος να έχω μια αθλητρια (Μίνα κυρλακη) να έχει περισσότερους αγώνες από μένα… Αυτά είναι τα «φαίνεσθαι»…

Λοιπόν για να τελειώσει όλο αυτό βάζω τον τίτλο μου και παίζω αγώνα 5×3 στην Κρήτη, σε όποια διοργάνωση θέλει ο Κώστας, με κριτές από την μόνη επίσημη Ομοσπονδία kickboxing, την ΠΟΚ. Και θα πληρωθούν οι κριτές μισά-μισά από μένα και τον Λέων, επειδή ξέρουμε πως καμία διοργάνωση δεν μπαίνει σε τέτοια έξοδα…»

(Σημειώνεται ότι το Greekfighter.gr δεν διατυπωνει καμία άποψη μέσα από τις δηλωσεις και τα Δελτια Τύπου, τα οποία, ως Μέσο, δημοσιεύει)