Ενας ακόμη «αστερας» στο BOYKA ATHENS WARRIOR SPIRIT FESTIVAL

Μετά τον δημοφιλή super star Boyka Scott Atkins και την άφιξη στην Αθήνα για το 3ήμερο Boyka Athens Warrior Spirit 11/12/13 Μαΐου, η διοργανωτική επιτροπή παρουσιάζει τον δεύτερο καλεσμένο της που είναι ο αθλητής πολεμικών τεχνών και ηθοποιός ταινιών δράσης Silvio Simac «Rising Dragon».

Ο Silvio Simac γεννήθηκε στην Κροατία και μετοίκησε στην Αγγλία στην ηλικία των 14 ετών όπου και τελείωσετην σχολική του εκπαίδευση. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Thames. Με τις πολεμικές τέχνεςασχολήθηκε από αρκετά μικρός και ως αθλητής

taekwondo κατέκτησε 14 φορές τον τίτλο τουπρωταθλητή Αγγλίας. Αργότερα κέρδισε 4 φορές τον τίτλο του Πανευρωπαϊκού πρωταθλητή ενώ στέφθηκε μία φορά Παγκόσμιος Χρυσός Πρωταθλητής.

Ο χώρος του fitness τον κέρδισε και ο ίδιος έλαβε αρκετές εξειδικεύσεις ενώ εκπαιδεύτηκε σε αρκετές ακόμα πολεμικές τέχνες και εξειδικευμένα συστήματα αυτοάμυνας.

Ξεκίνησε την επαφή του με τον χώρο του θεάματοςσυμμετέχοντες σε διάφορα shows, διαφημιστικές καμπάνιες, σειρές και αργότερα σε κινηματογραφικές ταινίες. Η σκληρή δουλειά του και ο επαγγελματισμός του σύντομα ξεχώρισε και έτσι οι προτάσεις συνέχισαν. Έλαβε μέρος στην σειρά «Masters of Combat» του BBC-2, και στις κινηματογραφικές παραγωγές“Black Mask 2: City of Masks”, “Lexx” Columbia Pictures, SilverLight(Sci-Fi) Ltd, “The Purifiers” – Working Title, “Unleashed” Europa Corporation (παίζοντας δίπλα στον Jet Li), “Dead or Alive” Constantin Film οι οποίες ήταν οι πρώτες εμφανίσεις του.

Οι άριστες επιδόσεις του στις σκηνές πολεμικών τεχνώνήταν ο λόγος που τον κάλεσαν στο Dominion Theatre για την “Royal Variety Performance”, την ταινία “MartialArts Spectacular”, την “Royal Albert Hall” και την “Euro Disney”.

Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του χώρου όπως TsuiHark, Cory Yuen, Luc Besson, Yuen Wo Ping, LennoxLewis, Bob Hoskins and Jet Li, Shannon Lee (η κόρη του Bruce Lee), Rob Van Damme, Keanu Reeves, JasonStatham, Scott Adkins, κα.

Ο Silvio συνεχίζει να διδάσκει ακόμα και σήμεραπολεμικές τέχνες και fitness και συμβάλει τα μέγιστα σεφιλανθρωπικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο.
Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα εγχώρια επώνυμα ονόματα που θα πλαισιώσουν το διεθνές Φεστιβάλ πολεμικών και μαχητικών τεχνών.