Δυνατότερο από ποτέ το IFCO 2017 με σπουδαίες…«ΠΥΞ ΛΑΞ» συμμετοχές!

Με έντονο «άρωμα» Κρήτης πραγματοποιείται ένα εξαιρετικό και πολύ δυνατό πρωτάθλημα!

Συγκεκριμενα νεαροι και ταλαντουχοι αθλητές του «ΠΥΞ ΛΑΞ», του Γυμναστηρίου που φέρει τη σφραγίδα του Κωστη Δαμαβολίτη και του σπουδαίου εκπαιδευτικού του επιτελείου, θα μετάσχουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα kickboxing (ring sports) που διοργανώνει το Fight Club Galatsi με συνδιοργανωτή το Δήμο Γαλατσίου.

 

Το διεθνές πρωτάθλημα “International Fight Club Open” πραγματοποιείται την Κυριακή 26 Νοέμβρη για 2η φορά μέσα στο 2017, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, με official broadcaster τη Nova, με περισσότερους συλλόγους και συμμετοχές, από κάθε άλλη φορά.

Ο οργανωτής του πρωταθλήματος, Γιάννης Θεοφάνους, κλιμακώνοντας τις συνεργασίες του, κατάφερε να προσελκύσει αθλητές και συλλόγους από όλους του ελληνικούς φορείς του kickboxing, αποδεικνύοντας ότι η διοργάνωση του Fight Club Galatsi, απευθύνεται σε όλους τους φίλους και λάτρεις των ring sports. Έτσι, οι συμμετοχές αναμένονται περισσότερες από κάθε άλλη φορά και στους μονούς αγώνες αλλά και στους πυραμιδικούς του κεντρικού ρινγκ για τη διεκδίκηση των χρηματικών επάθλων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα και τους κανονισμούς του Official K1 και της I.S.K.A., και την αμέριστη υποστήριξη του κου Στέλιου Πολίτη, Προέδρου της W.K.U. και I.S.K.A. Hellas.

Το εισιτήριο για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το πρωτάθλημα από κοντά, θα είναι 7 ευρώ. Η είσοδος για τα παιδιά, μέχρι 12 ετών θα είναι ελεύθερη.