Γυμναστήριο «ΠΥΞ ΛΑΞ»: Στην «καρδιά» των μαχητικών αθλημάτων

Με το…δεξί έχει μπει η σεζόν για το κορυφαίο γυμναστήριο του Ηρακλειο, το «ΠΥΞ ΛΑΞ», με τους φίλους των μαχητικων αθλημάτων να έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται εκεί!

Με μπροστάρη άλλωστε το γνωστο δασκαλο μαχητικων αθλημάτων Κωστη Δαμαβολίτη και το κορυφαίο εκπαιδευτικό επιτελείο στο πλευρό του, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Κορυφαίος χώρος

Το «ΠΥΞ ΛΑΞ» αποτελεί ίσως τον κορυφαίο χώρο στο Ηράκλειο, ο οποιος αποτελεί πολο έλξης για όσους αγαπούν πραγματικά τα μαχητικά αθληματα, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Ο Κωστης Δαμαβολίτης, προπονητής και ιδιοκτήτης του «ΠΥΞ ΛΑΞ» συνεχίζει δυναμικά τα μαθήματα, με στόχο την διαπαιδαγώγηση, την πειθαρχία, την ομαδικότητα, τον αλληλοσεβασμό και την εισαγωγή στον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων.

Και όπως έχει επισημάνει το Greekfighter.gr η συνταγη της επιτυχίας του «ΠΥΞ ΛΑΞ» και της ομάδας εκπαιδευτών, είναι μεγάλη, αναγνωρισμένη από όλους και το μυστικό δεν είναι άλλο απο την αρτια και ολοκληρωμένη επαφή με τα μαχητικά αθλήματα, μεσα σε ένα… οικογενειακό περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι στο χώρο αυτόν ξεκινά και μια νέα προσπαθεια: αυτή της «αποκάλυψης» των μυστικών του Grappling, μιας πανάρχαιας Τέχνης που έρχεται αποκλειστικά στο «Πυξ Λαξ»!