Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στις μαχητικές τέχνες και ειδικά στο Muay Thai!

Είναι από τις στιγμές που κάποιος νιώθει υπερηφάνεια γιατι βλεπει τους κόπους του να αναγνωρίζονται.

Μια βράβευση δεν είναι μια τυπική διαδικασία. Είναι η επιβράβευση της προσπαθειας που εχει καταβληθεί, «γεμίζοντας τις μπαταρίες» ταυτόχρονα, ωστε να συνεχίσεις τον αγώνα σου.

Κάπως έτσι φανταζόμαστε ότι θα νιώθει ο δάσκαλος και προπονητής Θάνος Καραλης, ο οποίος βραβεύτηκε για την ενεργή συμμετοχή του στα πραταθληματα που συμμετείχε η ΠΟΜ, αλλά και για την προσφορά του γενικότερα.

Μαζί του βραβεύτηκαν και τα δύο ταλέντα του, ο Παντελής Σαμπροβαλάκης και η Γωγω Σκορδύλη, που επίσης βλέπουν την προσπαθεια και τον αγώνα που δίνουν να εχει αποτέλεσμα…


«Ειναι δυσκολο για εμενα να περιγραψω τι σημαινει το Σαββατο που μας περασε. Ειναι υπερηφανια, δικαιωση και σιγουρια για το μελλον.
Υπερηφανια και δικαιωση γιατι μπροστα στο δασκαλο μου, Παυλο Καπώνη, η Πανελληνια Ομοσπονδια Muay Thai αποφασισε να τιμησει τα παιδια μου, τον Παντελη και τη Γωγώ, αλλα και εμενα προσωπικα σαν Δασκαλο, για τα παγκοσμια πρωταθληματα 2016 κ 2017 αλλα και για την πορεια που επεδειξε σχολη μας, η «Diamond Camp Crete – Team Thanos».
Ειναι σιγουρια για το μελλον διοτι βλεπεις οτι το ελληνικο muaythai εκπροσωπειται διοικητικα απο τον προεδρο Γιάννη Παπαδόπουλο και Γ.Γ τον Γιαννη Χαλαρη, οποτε το μελλον της τεχνης που αγαπαμε ειναι στα καλυτερα χερια.

Ειναι σιγουρια για το μελλον γιατι τεχνικα βρισκεται στα χερια των Παυλου Καπωνη, Νάσου Αργυρόπουλου και Θεόδωρου Γκίτσα, δηλαδη παλι των καλυτερων. Ειναι σιγουρια για το μελλον διοτι Δασκαλοι απο ολη την Ελλαδα μαζευονται σε ενα δωματιο οπου με ομογενεια, ομοψυχια και αγαπη για το muay thai καθονται σε μια γραμμη διπλα στους πρωτεργατες, ετοιμοι να το κανουν να φτασει εκει που του αξιζει. One world, one muaythai», αναφεει ο κ. Καραλης χαρακτηριστικά.