Τo ταλέντο από το «ΠΥΞ ΛΑΞ» που ανεβασε την Κρήτη στο ψηλότερο σκαλί! (pics)

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβασε την Κρήτη ο Βασίλης Κουρμαδιάς, ενα νέο ταλέντο από το κορυφαίο γυμναστήριο του Ηρακλειου, το «Πυξ Λαξ».

Υπό την καθοδήγηση του δασκάλου και προπονητή του Κωστή Δαμαβολίτη, ο 16χρονος αθλητής, ο οποιος ελαβε μέρος στην κατηγορία εφήβων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΟΚ, στα 63 κιλά.

Ο Βασιλης κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και τους αγώνες στους οποίους έλαβε μέρος. Μάλιστα με τις εμφανίσεις του έδειξε πως με δουλειά, προπόνηση και επιμονή, το μέλλον του ανήκει!

Τιμητικά στη γωνία του στη διάρκεια των αναμετρήσεων -πέρα από τον κ. Δαμαβολίτη- ηταν και ο Παρις Βασιλικός.

 

Η επιτυχία αυτή, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του νεαρού αθλητή, αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλει ολο το προπονητικό επιτελείο του Γυμναστηρίου «Πυξ Λαξ», υπό τη σκέπη του Κωστη Δαμαβολίτη, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για καθέναν που θέλει να ασχοληθεί με τα μαχητικα αθλήματα.

Οπως έχει γράψει άλλωστε το Greekfighter.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) η σεζόν για το κορυφαίο Γυμναστήριο μαχητικών αθλημάτων (και οχι μόνο) του Ηρακλειου, έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον κόσμο να έχει αγκαλιάσει το «Πυξ Λαξ»!