Ερχεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας με ελληνικη συμμετοχή!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας διεξάγεται στο Αμβούργο της Γερμανίας, όπου θα αναμετρηθούν οι καλύτεροι πυγμάχοι του πλανήτη από τις 25/8 έως τις 2/9 και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD (COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 6HD).

Το 19ο AIBΑ World Boxing Championship εγκαινιάζει τον νέο Ολυμπιακό «κύκλο», δηλαδή τις διοργανώσεις, μέσω των οποίων οι πυγμάχοι θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο Τόκιο, το 2020. Στο Αμβούργο, θα αγωνιστούν οι 280 καλύτεροι άνδρες πυγμάχοι, όπως προέκυψαν από τα πρωταθλήματα των ηπείρων.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας διεξήχθη στην Ουκρανία, και μεταξύ εκείνων που θα δώσουν «μάχη» στο Παγκόσμιο, είναι ο Αλέξανδρος Τσανικίδης. Ο 21χρονος αθλητής, θα διαγωνιστεί στην κατηγορία ημιμεσαίων βαρών (69 κιλά) και οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την προσπάθειά του στο ρινγκ. Παράλληλα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλες τις συγκλονιστικές μάχες μεταξύ των καλύτερων του είδους, καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στη λίστα των μετεχόντων ανήκουν ακόμα 18 αθλητές που φόρεσαν μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης, πριν από μερικές μέρες κατέκτησε το τουρνουά «Leventsov», και πλέον πάρει με… φόρα να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θέλοντας να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο ταλαντούχους πυγμάχος του Θρύλου, έχει ως στόχο να είναι συνεχώς στην κορυφή και σε δηλώσεις του τόνισε ότι «σκέφτομαι μέρα νύχτα πως θα γίνει το Νο1». Οπως λέει θα βαλει τα δυνατά του και ψυχή, εχοντας στόχο το καλύτερο!