Καλύτερα είναι τα πράγματα για την υγεία του θρύλου του WWE Ρικ Φλερ

Με ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σάρλοτ, κόρη του 16 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο WWE Ρικ Φλερ, θέλησε να ενημερώσει και ταυτόχρονα να καθησυχάσει τους fans της Επαγγελματικής Πάλης για την κατάσταση του πατέρα της, τονίζοντας πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, όμως υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η 31χρονη: «Μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα ο πατέρας μου γίνεται καλύτερα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και δεν έχει ξεφύγει τελείως από τον οποιοδήποτε κίνδυνο όμως εκ μέρους μου αλλά και της οικογένειας μου θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη σας. Ο πατέρας μου έχει αφιερώσει όλα αυτά τα χρόνια τη ζωή του στη ψυχαγωγία των οπαδών της επαγγελματικής πάλης. Σε εσάς που θα αγωνιστείτε στο Summerslam να ξέρετε πως αν μπορούσε ο πατέρας μου θα βρισκόταν εκεί, για να σας παρακολουθήσει. Για αυτό το λόγο δώστε λίγο παραπάνω στυλ απόψε για χάρη του. Woooo»!

Για όσους δεν γνωρίζουν, να θυμίσουμε πως ο 68χρονος είχε υποβληθεί σε επέμβαση, από την οποία όμως προέκυψαν ορισμένες επιπλοκές, θέτοντας τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο.

Πλέον όμως, αυτές φαίνονται πως σε ένα βαθμό έχουν ξεπεραστεί.