Eνας Hall of Famer του WWE σε κρίσιμη κατάσταση- Ποιος είναι ο Ρικ Φλερ

 

 

Σοβαρό πρόβλημα υγείας που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του αντιμετωπίζει ο Ρικ Φλερ.

Ο θρύλος του WWE και μέλος του Hall of Fame δεν έχει γίνει γνωστό ακριβώς ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει, αλλά παραμένει σε κώμα μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η εκπρόσωπός του τόνισε πως το πρόβλημα δεν σχετίζεται με την καρδιά του, αλλά ακόμη δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον 68χρονο άνδρα.

 

 
Ο Ρίτσαρντ Μόργκαν Φλίερ (Richard Morgan «Ric» Fliehr, 25 Φεβρουαρίου 1949), περισσότερο γνωστός ως Ρικ Φλερ, είναι Αμερικάνος πρώην παλαιστής, ενώ για πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος όλων των εποχών, σε μία καριέρα που διήρκεσε τέσσερις δεκαετίες. Είναι ο μόνος που έχει γίνει 2 φορές μέλος του Hall of Fame στο WWE.

 

1 Ιστορία
2 Αναγνωρισιμότητα
3 Προσωπική Ζωή
4 Οι σημαντικότεροι τίτλοι του
5 Τελειωτικές Κινήσεις
6 Χαρακτηριστικές Κινήσεις
7 Παραπομπές
Ιστορία

Η καριέρα του Ρικ Φλερ, ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’70, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 1972. Πέρασε από πολλές εταιρείας πάλης και αντιμετώπισε τους καλύτερους παλαιστές κάθε εποχής, κερδίζοντας πολλούς τίτλους. Έχοντας ήδη φτιάξει το όνομά του, το 1985, γίνεται ακόμα πιο γνωστός, όντας μέλος της ομάδας πάλης με το όνομα ‘Four Horsemen’.

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, υπήρχαν φήμες για απόσυρσή του από την ενεργό δράση, όμως από το 1991 που υπέγραψε συμβόλαιο με το WWE, η καριέρα του αναγεννήθηκε.Λίγο καιρό αργότερα το 1992 κέρδισε το Royal Rumble.Το 2003 ως το 2005, δημιούργησε με τον Τριπλ Έιτς την ομάδα ‘Εβολούσιον’ στην οποία συμμετείχαν και οι Ράντυ Όρτον και Μπατίστα.

Το 2008 εισήχθη στο τιμητικό Hall of Fame του WWE και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Όμως, τις δύο επόμενες χρονιές, υπογράφει συμβόλαια με άλλες εταιρείες και εμφανίζεται, ενώ επιστρέφει και στην δράση σποραδικά. Από το 2010 ως το 2012 ήταν μέλος του ρόστερ του TNA Wrestling. Απο τον Μάιο του 2012 τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο TNA, αφού δεν ανανέωσε.

Τον Δεκέμβριο του 2012, μετά απο ακριβώς 40 χρόνια στη πάλη, ο Φλερ ανακοίνωσε πως αποσύρεται οριστικά απο τα ρινγκ.

Αναγνωρισιμότητα

Με μια καριέρα 40 ετών, είναι αναγνωρισμένος ως ένας από τους κορυφαίους παλαιστές όλων των εποχών, και πολλοί τον θεωρούν τον κορυφαίο. Το 2008 έγινε επίσημα μέλος του Hall of Fame του WWE.Το 2012 μπήκε για δεύτερη φορα στο Hall of Fame.

Προσωπική Ζωή

Ο Φλερ έχει μια πολυτάραχη ζωή, έχοντας παντρευτεί τέσσερις φορές, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ είναι και παππούς ενός κοριτσιού, από την μια του κόρη (δύο γιους και δύο κόρες). Αρκετές είναι οι φορές που έχει παρέμβει η αστυνομία σε ενδοοικογενειακές του διαμάχες. Την αστυνομία έχει ενοχλήσει όμως και για προσωπικές του επιχειρήσεις και άλλες υποθέσεις, όπως δημόσιοι διαπληκτισμοί. Επίσης, είναι γνωστές οι πραγματικές αντιπαλότητες που έχει αναπτύξει με άλλους παλαιστές, όπως με τον Μπρετ Χαρτ, τον Σέιν Ντάγκλας και τον Μικ Φόλεϊ, ενώ έχει ξεπεράσει κόντρες που είχε με τους Χαλκ Χόγκαν, Μπρούνο Σαμαρτίνο και τον παραγωγό πάλης Έρικ Μπίσοφ.

Οι σημαντικότεροι τίτλοι του

16 φορές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών
2 φορές Πρωτάθλημα WWE
1 φορά Διηπειρωτικό Πρωτάθλημα WWE
3 φορές Παγκόσμιο Ομαδικό Πρωτάθλημα WWE
1 φορά νικητής Royal Rumble (1992)