Σε φουλ ρυθμό και το καλοκαίρι για τους… Gerontis fighters

Με πολυ καλούς οιωνούς ξεκίνησε ο τελευταίος αλλά και ωραιότερος μήνας του καλοκαιριού! Την 1η Αυγούστου σηματοδότηθηκε η έναρξη του SKOURAS summer camp με διοργανωτή σύλλογο τον Ά.Σ. ΠΟΛΊΧΝΗΣ.

Υπεύθυνος προπονητής ήταν ο προεδρος της τεχνικής επιτροπής και αντιπρόεδρος της αθλητικής ομοσπονδίας taekwondo Ελλάδος κ. Χαράλαμπος Αναστασιαδης. Ενας αξιοζηλευτος δασκαλος με αμετρητες επιτυχίες μαθητών του σε επισημα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα στο ιστορικο του. Πλήθος αθλητών και πρωταθλητών κατέφθασαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του SKOURAS camp στην πανέμορφη Χαλκιδική.

Αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη με ποικίλες δράσεις, εκδηλώσεις και προπονήσεις σε διάφορα αθλήματα. Οι αθλητές , απασχοληθηκαν με διάφορες δραστηριότητες στο πλαίσιο αυτών των ημερών.

Οι Gerontis fighters ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Κρήτης με αποστολή 15 ατόμων. Παρευρέθηκαν εκεί συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Γεροντη Ιωάννη καθώς και σημαντικά στελέχη των συλλόγων των gerontis fighters όπως η Θεργιακη Μαρίνα εθνικος διαιτητής Γ κατηγορίας με 3 dan και ο Πυνηρτζης Γεωργιος διεθνής διαιτητής με 3 dan καθως και η Λουμπακη Στέλλα.

Μέσα στην καλοκαιρινή εξόρμηση και τα μαγευτικά τοπία της Χαλκιδικής δεν έλειψαν και οι καθημερινές προπονήσεις taekwondo. Προπονητές, γονείς και αθλητές παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε προπονήσεις που αφορούσαν όλα τα αγωνίσματα του taekwondo itf. Μονομαχία, tul και άλλου είδους αγωνίσματα του taekwondo ήταν το κύριο μέρος ενασχόλησης. Την ιδιαίτερη χαρά είχαν για ακόμη μια φορά σε μια τέτοια διοργάνωση να παρακολουθήσουν τεχνικές αυτοάμυνας και μάχη υποταγής εδάφους από τον κρητικό προπονητή Γεροντη Ιωάννη όπου και έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία με πλήθος κόσμου να έχουν την προσοχή του.

Μετά το πέρας της επιτυχημένης αυτής διοργάνωσης ο προπονητής των gerontis fighters Γεροντης Ιωάννης δέχθηκε συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά που πραγματοποιεί στους αθλητές του πράγμα που ήταν εμφανές στην διάρκεια κάθε προπόνησης. Στην συνέχεια και για την ανοδική πορεία των δύο κρητικών αθλητών που έχουν γράψει ιστορία στις πολεμικές τέχνες ο λόγος για τον πανευρωπαϊκό πρωταθλητή Τζανιδη Ανδρέα και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ηλιακη Ελευθέριο.

Επόμενος στόχος το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kick boxing που θα διεξαχθεί 1 με 10 Σεπτεμβρίου στα Σκόπια με τον σύλλογο των gerontis fighters να μετράει 3 συμμετοχές αθλητών που θα μας εκπροσωπήσουν επισήμως στο εξωτερικό πραγμα μεχρι στιγμής ακατόρθωτο για τα δεδομένα του νησιού μας!