Μίνα Κυρλάκη και Klea Luari κέρδισαν τις εντυπώσεις και ετοιμάζονται για ψηλότερα!

Στο Αλιβέρι είχαμε τους αγώνες της διοργάνωσης «Dare to Fight» όπου ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους παρουσία οι: Μίνα Κυρλάκη και Klea Luari

Ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού kickboxing που πρωταγωνίστησαν, είχαμε τις δύο αθλήτριες από την Κρήτη, την Μίνα Κυρλάκη και την Klea Luari από τη Σχολή «Leon Gym», οι οποίες αγωνίστηκαν και κέρδισαν τις εντυπωσεις.

Συμφωνα με όσα δήλωσε στο Greekfighter.gr ο δάσκαλος και προπονητής του Κώστας Λεων, οι δύο αθλητριες έχασαν για…λεπτομέρειες, αλλά κέρδισαν με την παρουσία τους, καθώς οι ικανότητες τους εκτιμήθηκαν απο όσους βρέθηκαν στο Αλιβερι.

Αν και υπηρξε… ένσταση για τα τελικά αποτελέσματα και για την κρίση και έκβαση των αγώνων, η ουσία είναι πως η παρουσία των αθλητριών από την Κρήτη, έφερε ήδη προτάσεις για τη συμμετοχή τους στο μέλλον σε επαγγελματικά παιχνίδια.

«Πλέον έχουμε επαγγελματικές προτάσεις να εξετάσουμε, μετά την πρώτη μας παρουσία στα μεγαλά «σαλόνια» του χώρου και θεωρώ ότι ο δρόμος έχει ανοίξει για τις κοπέλες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λέων.