Το μήνυμα του Αλέξανδρου Παπαδάκη μετά τη μεγάλη του νίκη και η…είδηση (vid)

Μετά την πολύ καλή παρουσία του και την κατάκτηση του τίτλου στο «NO FIGHT NO VICTORY 3» ο Αλεξανδρος Παπαδάκης έστειλε το δικό του μήνυμα!

Μεσα από το βίντεο αυτό, μπορεί να διαπιστώσει κανείς για μια ακόμη φορά το ήθος και τη σεμνότητα του συγκεκριμένου αθλητή, που ξεχωρίζει στην Κρήτη, στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Η νίκη του, όπως έγραψε το Greekfighter.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ηρθε μετά από δύο πολύ καλές αναμετρήσεις επιπέδου, καθώς οι αντίπαλοι του Αλέξανδρου Παπαδάκη, ήταν σε φόρμα. Κατι που κάνει τις νίκες του ακόμη πιο σημαντικές!

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο κ. Μανώλης Κλωνάρης, ο οποίος είδε τους αγώνες του «NO FIGHT NO VICTORY 3» να ανεβάζουν τον πήχυ πολύ ψηλά, μετά την μεγάλη τους επιτυχία σημείωσε τα παρακάτω:

«Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τον Αλεξανδρο Παπαδάκη, διότι έχει ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα του και το αγωνιστικό του επίπεδο. Αλεξη μου σου έχω ξαναπει ότι είσαι κορυφαίος στην Κρήτη και σε εκτιμώ ιδιαίτερα… Σε ευχαριστώ πολυ που πήρες μέρος στην διοργάνωση μου και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό που κατάφερες. Ευχομαι να είσαι και στο «NO FIGHT NO VICTORY 4».

Λόγια από καρδιάς για τον κ. Κλωνάρη που ταυτόχρονα εδωσε και την είδηση ότι οι αγώνες- θεσμός για την Κρήτη θα έχουν και… συνέχεια!

 

Ρεπορταζ: Ανδρεας Κριτσωτάκης, Ελευθερία Μετοχιανάκη