Δυνατά ζευγάρια με πολλά νέα ταλέντα της Κρήτης! (pics)

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει η μεγαλυτερη επαγγελματικη διοργανωση στην Κρήτη, το «No Fight No Victory 3», όπως έχει γράψει το Greekfighter.gr!

Ο promoter της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο αθλητής, δάσκαλος και ιδιοκτήτης της σχολής «KLM GΥΜ», o κ. Μανώλης Κλωνάρης, δίνει τον καλύτερο του εαυτό, για να δώσει στο κοινό της Κρήτης, το καλύτερο τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στο νησί!

Στο…μενού των αγώνων λοιπόν περιλαμβάνονται τρία ακόμη δυνατά ζευγάρια με νέα ταλεντα του χώρου των μαχητικών αθλημάτων!
Το πρώτο ζευγάρι αποτελείται από τον Αλέξη Ρούλιο του KLM GYM και το Βαγγέλη Λαγογιάννη του RED SCORPION GYM. Ενας αγώνας που θα γίνει στα 65 κιλά.

 

 

Το δεύτερο ζευγάρι αποτελείται από την Αναστασία Μήτση του KLM GYM και την Νίκη Μπιτσακάκη του γυμναστηρίου ΠΥΓΜΗ. Ενας αγώνας που θα γίνει στα 61 κιλά.

 

 

Το τριτο ζευγάρι αποτελείται από την Αργυρώ Μαστρογιαννάκη της σχολής ΠΡΕΝΤΟΥΛΗΣ BLACK BULLS και τη Γωγώ Σκορδύλη της σχολής ΚΑΡΑΛΗΣ TEAM THANOS. Ενας αγώνας Μyai Thai που θα γίνει στα 52 κιλά.

 

 

Οι αγώνες -όπως εχει επισημανθεί πολλές φορές μέσα από το Greekfighter.gr- θα πραγματοποιηθουν στις 9 Ιουλίου, αποτελώντας τη μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing στην Κρήτη με όρους Κ1.