Ερχονται οι πρώτοι παγκρήτιοι αγώνες «Πυξ Λαξ» για το 2017, στο Ηράκλειο!

Στην τελικη ευθεία βρίσκόμαστε για τους πρώτους παγκρήτιους αγώνες «Πυξ Λαξ» για το 2017, που θα γίνουν στο Ηράκλειο!

Οι προετοιμασίες για τη συγκεκριμενη διοργάνωση έχουν ξεκινήσει και είναι πυρετώδεις, σε μια προσπάθεια να είναι ακόμη καλύτερες από εκείνες που πραγμαοποιήθηκαν και είχαν σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία στα τέλη του Νοέμβρη 2016

Αγώνες, για τους οποίους το Greekfighter.gr είχε πραγματοποιήσει εκτενές ρεπορτάζ, επισημαίνοντας πως η διοργάνωση εκείνη αποτέλεσε μια ακόμη απόδειξη για την αγάπη του κόσμου, για τα μαχητικά αθλήματα!

Και στην διοργάνωση που θα γίνει στις 19 Μάρτη 2017 στο Παγκρήτιο Στάδιο, αναμένονται εκατοντάδες συμμετοχές αθλητών από όλη την Κρήτη, οι οποίοι θα είναι και πάλι έτοιμοι να προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε όλους τους Ηρακλειώτες (και όχι μόνο) που θα αποφασίσουν να επισκεφθουν το χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

Οπως εχει ειπωθεί και στο παρελθόν, οι αγώνες «Πυξ Λαξ» αποτελούν μια διοργάνωση- θεσμό που συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλεμματα και φυσικά το ενδιαφέρον.

Πρόκειται για μια απο τις πλέον καταξιωμένες διοργανώσεις, οι οποίες είναι συνυφασμένες και αλληλένδετες με το χώρο των μαχητικών αθλημάτων, αφού αποτελούν σπουδαίες ευκαιρίες για να αγωνιστούν και να διακριθούν οι αθλητές, να αποκτήσουν εμπειρίες και να διακριθούν.