«Η Κρήτη κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη»- Ο Cutman Μ. Σιουλης στο Greekfighter.gr

O Μιχάλης Σιούλης με αφορμη την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ηράκλειο, μίλησε στο Greekfighter.gr για τους εκπαιδευτές, τους αθλητές και το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η Κρήτη σε σχέση με τα μαχητικά αθλήματα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος καταρχήν που η Κρήτη είναι τόσο φιλόξενη και γεμάτη ανθρωπιά. Χαίρομαι που βρέθηκα για δεύτερη φορά στο νησί και που ήρθαν οι δάσκαλοι να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μου. Συμμετείχαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και το ευχάριστο είναι πως κάποιοι εφαρμόζουν ήδη πολλά από όσα έχουμε δείξει στη διάρκεια των σεμιναρίων».

IMG_20170212_184736204

Ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως γίνονται πολύ καλές προσπάθειες και κάθε χρόνο η Κρήτη γίνεται καλύτερη. Αυτό είναι καλό για όλη την Ελλάδα και συγχαρητήρια στους ανθρώπους του νησιου που αγωνίζονται για να κάνουν το καλύτερο δυνατό»
Αναφερόμενος στην τέχνη του Cutman ο κ. Σιούλης επισήμανε ξανά πως είναι πολύ σημαντικό να κατέχει κάποιος τα μυστικά της, καθώς βοηθά με αυτόν τον τρόπο τον αθλητή με στόχο την προστασία του, στη διάρκεια του αγώνα.

IMG_20170212_184813191

«Ο Cutman είναι ο άνθρωπος του αθλητή. Είναι αυτός που θα του δέσει τα χέρια με επαγγελματικό τρόπο για να μπορέσει να προστατεψει τα άκρα του και αυτός που θα βρίσκεται στη γωνία του για να σταματήσει οποιαδήποτε αιμορραγία ή πρηξίματα. Είναι εκεί για αυτον. Οπότε όλοι οι επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο έχουνε δίπλα τους … Στην Ελλάδα, το ευχάριστο είναι ότι αρχίζουμε και βλέπουμε ανθρώπους να πλαισιώνουν τα ρινγκ γνωρίζοντας τη συγκεκριμένη τεχνη.

IMG_20170212_184805894

Είναι τα μικρά μυστικά που όμως ανεβάζουν επίπεδο τη διαδικασία και τα οποια αθροιστικά βοηθούν ώστε να ανέβει το άθλημα. Ο Cutman σταματά τις αιμορραγίες για να μην σταματά το θέαμα και ο αγώνας»

706

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο κ. Σιούλης βρέθηκε στο Ηράκλειο πραγματοποιώντας ένα ακόμη επιτυχημένο και πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο. Το Greekfighter.gr ήταν εκεί (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ενα σεμινάριο το οποίο αποτέλεσε και αντικείμενο σχετικού τηλεοπτικού ρεπορτάζ:

 

 

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Κριτσωτάκης