Άξια εκπροσώπηση της Κρήτης στην… Κύπρο!

Στις 27 Ιανουαρίου του 2017, ο προπονητής κ. Γεροντής Ιωάννης μαζί με σημαντικούς συνεργάτες και  επίλεκτους αθλητές αναχώρησαν για το νησί της Κύπρου για να εκπροσωπήσουν για ακόμα μία φορά το αθλητικό σύλλογο και την Κρήτη μας, στο σεμινάριο που διεξήχθη με τον κορεάτη δασκαλο prof.senior grand master Hwang ho yong με 9 dan προεδρος της τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας itf.

Στο σεμινάριο υπήρχαν πολλά υψηλόβαθμα πρόσωπα από την αθλητική ομοσπονδία ταεκβοντό ελλάδος καθώς και από τον ελλαδικό χώρο του ταεκβοντό, ανάμεσά τους μοναδική συμμετοχή από την κρήτη ήταν αυτή των Gerontis fighters οπου παρακολούθησαν το διήμερο σεμινάριο με απόλυτη προσοχή.

Διδάχτηκαν λεπτομέρης τεχνικές μάχης και tul , έτσι ώστε να μπορούν να προσθέσουν την τελευταία πινελιά στους αθλητές πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στην πόλη της Λάρισας. Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία καθώς εκτός από τον ελλαδικό χώρο υπήρχαν συμμετοχές και από τον παγκόσμιο οπως και τον πανευρωπαϊκό χώρο του αθλήματος.

Εκτός από τον προπονητή ταξίδεψαν μαζί του και σημαντικά στελέχη του συλλόγου όπως ο κ. Τζανίδης Ηλίας διεθνής διαιτητής με 4 dan και ο κ. Γεώργιος Πυνηρτζης καθηγητής φυσικής αγωγής και διεθνής διαιτητής με 3 νταν. Επίσης μαζί τους ήταν και οι αθλητές Τζανιδης Αντρέας 3 dan και Καραντινακης Δημήτριος 1 dan.

Το παρών έδωσαν και ο δάσκαλος Χαράλαμπος Αναστασιάδης με 8 dan πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της αθλητικής ομοσπονδίας ταεκβοντό Ελλάδος , οπου πριν λίγες εβδομάδες είχαμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε μαζί του το 7ο παγκρήτιο τεχνικό σεμινάριο. Έτσι επέστρεψαν στην Κρήτη με τις καλύτερες εντυπώσεις και έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά αυτές τις λίγες μέρες πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα!