Γιάννης Χλωρός: Κάποτε στη Super League, τώρα στο ρινγκ του ΖΜΑΚ (vid)

Μετά από μια πολύ αξιόλογη καριέρα στη Super League, κυρίως με το Αιγάλεω, αλλά και θητεία σε ιστορικές ομάδες όπως την ΑΕΛ, τον Ηρακλή, την Παναχαϊκή και τη Δόξα Δράμας, ο Γιάννης Χλωρός ασχολείται πλέον με την προπονητική, αλλά και το… ΖΜΑΚ.

Ο 38χρονος πλέον παλαίμαχος επιθετικός έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής (πλέον προπονητής), που αγωνίστηκε σε ring pro-wrestling. Παρακολουθώντας από μικρός τους αγώνες κατς, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του εμπνευστή της αναβίωσης των αγώνων pro-wrestling στην Ελλάδα, Πέτρου Πολυχρονίδη και από θεατής έγινε πρωταγωνιστής.

Το nick name που επέλεξε, δε έχει ποδοσφαιρική… επιρροή. Λέγεται Ultimate Kun, από τον θρυλικό Ultimate Warrior και τον Κουν Αγκουέρο.

Ο Γιάννης Χλωρός όπως αναφέρει το sport-fm.gr έπαιξε σε ολόκληρο ματς και μάλιστα Tag team Lumberjack. Σύμφωνα με τους κανόνες, γύρω από το ring υπάρχουν μέλη των δύο tag teams. Στην περίπτωση του Χλωρού, που πάλεψε δίπλα στον ποδοσφαιριστή του, Πάνο Σερέτη, βρέθηκαν οι παίκτες του Αίμου, ομάδας που προπονεί αυτό το διάστημα ο παλαίμαχος άσος.

Αντίπαλοί τους ήταν ο διάδοχος του παμβαλκανικού θρόνου και διεκδικητής του ΖΜΑΚ Title, Αλφρέδος Γ’, μαζί με τον ιπποκόμο του, Αλφρέδο.