Μεγάλη νίκη για τον Μανώλη Καλομοίρη- Δείτε σε βίντεο όλο τον αγώνα (vids)

Ο Μανώλης Καλομοίρης, που κατάγεται από τα Ανώγεια, απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι όχι μόνο ένας ταλαντούχος αθλητής, αλλά και ένας αθλητής που στοχεύει στην κορυφή και δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα λιγότερο απο το τέλειο!

Ο Μανώλης Καλομοίρης εκανε για μια ακόμη φορά την Κρήτη υπερήφανη αφού αγωνίστηκε και κέρδισε έναν εξαιρετικό αθλητή και πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο! Αγωνίστηκε και κέρδισε τον Αρμένιο Καραπετσιάν στα 75 κιλά. Πρόκειται για έναν παίχτη του Τιγκράν Ουσιάν ο οποιος έχει πολλους αγώνες στο ενεργητικό του!

Αυτό όμως δε στάθηκε εμπόδιο στον αθλητή από τα Ανώγεια να ξεδιπλώσει το αστείρευτο του ταλέντο, να βγάλει στο ρινγκ όλη του την ενέργεια και να πετύχει ακολουθώντας τις οδηγίες του κ. Δαμαβολίτη μια μεγάλη νίκη.

Ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στο Greekfighter.gr έκανε λόγο για μια μεγάλη νίκη επί ενός αντιπαλου δύσκολου. «Ηταν μια σημαντική νίκη και θα μπορούσα να δώσω ακόμη περισσότερα», είπε ο Μανώλης Καλομοίρης, αποδεικνύοντας πως και ψυχολογία έχει αποκτήσει, αλλά βρίσκεται και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση!

Σημειώνεται ότι στη γωνία του Μανώλη Καλομοίρη ηταν ο προπονητής και εκπαιδευτής του, ο δάσκαλος και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου «Πυξ Λαξ», Κωστής Δαμαβολίτης, ο οποίος είπε πως ο αγώνας ήταν μεγάλης έντασης και υψηλού επιπέδου. Χαρακτήρισε και εκείνος δύσκολο αθλητή, τον αντίπαλο του Μανώλη Καλομοίρη, επισήμανε όμως ότι ο αθλητης του είναι σε εξαιρετική κατάσταση, εκφράζοντας την ικανοποίηση του παράλληλα για αυτή τη νίκη.

Ο αγώνας αυτός εγινε στα πλασία της ετήσιας διοργάνωσης GOLDEN GLOVES ημιεπαγγελματικο SPARRING!

Δείτε τα βίντεο του αγώνα: