Κλονάρης εναντίον Παπαδάκη- Μια πραγματική μάχη στο Ηράκλειο! (vids+pics)

Δύο πραγματικοί μαχητές «κονταροχτυπήθηκαν» στο Ηράκλειο, καταφέρνοντας να κεντρίσουν το ενδιαφέρον όλων και όχι άδικα!

Η μονομαχία τους αυτή έγινε στα πλαίσια του WAR GLOVES 2. Ηταν ο 7ος αγώνας στον οποίο είχαμε από τη μια τον Αλεξανδρο Παπαδάκη στα 77 κιλά από την ομάδα «Βουλγαρίδης» με προπονητή τον Αθανάσιο Βουλγαρίδη και από την άλλη το Μανόλη Κλονάρη στα 74 κιλά από την ομάδα «KLMGYM».

c

Ο αγώνας ο οποίος ήταν τριών γύρων, έληξε ισόπαλος. Τα σημεία που πήραν σύμφωνα με τους κριτές ήταν τα ίδια, με αποτέλεσμα να παρθεί απόφαση για έναν ακόμη γύρο. Λόγω ενοχλήσεων όμως που ένιωσε ο Μανόλης Κλονάρης, ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπερ του Αλέξανδρου Παπαδάκη!

Οι δύο αθλητές μετά το τέλος του αγώνα αγκαλιάστηκαν και συνεχάρηκαν ο ένας τον άλλο. Στο ρινγκ ανέβηκε και ο μεγάλος δάσκαλος, θανάσης Βουλγαρίδης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το κατάμεστο Λίντο.

b

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Παπαδάκη για τη νίκη αυτή, γιατί ειναι και ο μόνος που δέχτηκε να με αντιμετωπίσει στην Κρήτη», είπε χαρακτηριστικά ο Μανόλης Κλονάρης.

Σημειώνεται ότι και οι δύο αθλητές αφιέρωσαν και εκείνοι (όπως και άλλοι που αγωνίστηκαν στους λοιπούς αγώνες της διοργάνωσης) τον αγώνα τους στο Θανάση Βουλγαρίδη στον οποίο ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.